Leave Your Message
40 M faaputuga mo Amerika i Saute Poloketi

Blog

40 M faaputuga mo Amerika i Saute Poloketi

40 M faaputuga mo Amerika i Saute Poloketi (1)(1)997

Folasaga

  • I le kuata muamua o le 2022, na matou auai i le tuʻuina atu o paipa faʻaputu mo le South American Coastal Terminal. O le poloketi o loʻo aofia ai le tele-diameter spiral long tube ma le maualuga maualuga o le 40 mita mo vaega taʻitasi ma e manaʻomia le ufiufi Hempel e ufiufi ai se vaega o paipa. O le gaosiga atoa na faia i lalo o le vaavaaiga a le au inisinia faʻatau. Ina ua mavae ni nai masina o le gaosiga faatulagaina, na iu lava ina pasia e le kamupani suega eseese ma faamatuu atu oloa.
40 M faaputuga mo Amerika i Saute Poloketi (2)(1)u4i

Ufiufi ma afifiina

  • O le utaina o paipa ufiufi e talitonuina o se popolega mo tagata uma. O le pito i luga o paipa faʻapipiʻi e faʻaleagaina ma e mafai ona mafua ai se tulaga faʻaleagaina i le taimi o felauaiga faʻatusatusa i paipa faʻapipiʻi ma le umi masani.
40 M faaputuga mo Amerika i Saute Poloketi (3)(1)4sd

Felauaiga

  • Mo faʻauʻu faʻapipiʻi, o le felauaiga e manaʻomia ona sili atu auiliiliga ma faʻapitoa. Ona o le umi faʻapitoa o le paipa uʻamea o lenei poloketi (40 mita), e tatau ona tuʻu uma paipa i luga o le fata o le vaʻa. O le mea lea, tasi pe lua masina aʻo leʻi tuʻuina atu, o le matou au faʻapolofesa faʻapolofesa e tosoina le faʻamalosia o le puipuiga o ata e faʻaleleia ai le vaevaega o galuega ma sauniuniga o meafaitino ma faʻalavelave faʻafuaseʻi e faʻamautinoa ai e leai se mea e leiloa.
     
    I le aso o le fa'amomoli, o lo'o ufiufi uma ta'avale i i'a vavae mafiafia ina ia puipuia ai so'o se mea e fa'aleagaina ai paipa ua ufiufi ona o fete'ena'iga. O paipa uma ua faʻapipiʻiina i maata faʻapolofesa pito uma e lua, ma le gafatia e tasi e ave i luga ole 10 tone. E le gata i lea, o loʻo sauni uma foʻi fasi pepa faʻamalosi, ma o loʻo tuʻuina se paʻu mafiafia i luga o le faʻafesoʻotaʻi luga o le fasi pepa ma le ufiufi.
    O vaega uma o paipa ua uma ona utaina i le taimi e aunoa ma se faʻaleagaina ma saogalemu.