Leave Your Message
Poloketi faavae malosi o le matagi Tongliao i totonu o Mongolia

Blog

Poloketi faavae malosi o le matagi Tongliao i totonu o Mongolia

Poloketi faavae malosiaga matagi Tongliao i totonu Mongolia (1)xdq
Tekinolosi i tua
  • Faatasi ai ma le malosi o le atinaʻeina o le malosi o le matagi, mai le itu i fafo ma le maualuga o le savili i le itu i uta ma le maualalo o le savili, ina ia maua ai le malosi tele o le matagi e faʻaulu ai lau uila, o le olo malosi o le matagi o loʻo maualuga ma maualuga. , mai le olo uamea mama i le olo sima uamea. I totonu o le olo uamea-sima, o le vaega pito i lalo o le olo sima ua suia mai le lafo muamua-i-nofoaga i le vaega prefabricated faapotopotoga, ma le malosi, stiffness ma le mautu o le fausaga o le olo sima avea ma vaega autu o le saogalemu o le olo sima. O le faʻatulagaina umi o le prestress i luga o le maualuga o le itu o le olo o se fua lelei e foia ai le le lava o le malosi, malo ma le mautu o le olo sima. Ua vaevaeina le uaea faʻaumiumi i totonu ma fafo, ma o le lelei o le uaea pito i fafo e faʻasolosolo ona iloa ona o le faʻaogaina lelei ma le faʻaogaina malosi o le olo sima maualuga (60m ~ 150m).

Poloketi faavae malosi o le matagi Tongliao i totonu o Mongolia (5)9s7
  • O le faʻapipiʻiina o le uaea faʻapipiʻi i fafo mo le matagi e aofia ai se uaea uʻamea, o se masini e teteʻe ai, o se masini e faʻateʻia ai le teʻi ma se faʻapotopotoga lagolago faʻavae, o le masini faʻaesea e aofia ai se lima faʻaofuofu, o se lima tuufua ma se lima vevela vevela, o le lima e faʻafefeteina o loʻo faʻaofuofu lima i fafo o le uaea, ma o le lima faʻaesea o loʻo faʻatulagaina i luga o le tele o vaega o le manoa uʻamea lapotopoto pito i fafo ma faʻapipiʻi e ala i se lima vevela vevela; O le masini fa'afefe fa'afefe e aofia ai le lua-afa fa'amalama ma le fa'amau fa'aisau; I le tulaga faʻapipiʻi, o le faʻapotopotoga faʻavae faʻaliliuga faʻapipiʻi ua muai faʻapipiʻiina ma sasaa i totonu o le sima faʻavae olo, o le pito i luga o le uaea uʻamea ua loka ua lokaina i le tulaga faʻapipiʻi ipu o le olo pito i luga e ala i le faʻapotopotoga taula pito i luga, ma le pito o le tino uaea manoa uamea e ulu atu i totonu o le pu ogalaau lagolago o le faavae o le faaliliu o le faapotopotoga lagolago ma ua taula e ala i le faapotopotoga taula faaiu; O lo'o tu'u le masini fa'amama fa'amama i le tulimanu pito i luga ole olo; O lo'o fa'apipi'i le masini fa'afefete i le tulaga maualuga o le olo ma le uaea. O le faiga e faʻaogaina i le faʻapipiʻiina ma le fausiaina o le fausaga vaapiapi vaapiapi i le pito i luga o le olo, faʻatasi ai ma le lelei o le seismic aafiaga, faʻamautinoa le lelei o le fausiaina o le uaea ma faʻaumiina lona ola tautua.
Poloketi faavae malosi o le matagi Tongliao i totonu o Mongolia (7)7fv
Folasaga o le Poloketi
  • Tongliao 1 miliona kilowatt matagi galuega faavae autu o loʻo i totonu o Mongolia Autonomous Region, Tongliao City, Zalut Banner ma Horqin Left Wing Middle Banner, o le poloketi e taulaʻi i le faʻaogaina o tekinolosi uaea muamua e faʻaitiitia ai le tau o le gaosiga ma le tau faʻapipiʻi, ma tele. fa'aleleia le tulaga fa'ainisinia atoa. O le malosi faʻapipiʻiina o le malosi o le matagi e 1 miliona kilowatts, e aofia ai le 500,000 kilowatts i le vaʻa ogatotonu o le apaau agavale o Horqin ma le 500,000 kilowatts i le tagavai a Zalut, ma o faʻatoʻaga taʻitasi taʻitasi ua faʻapipiʻiina i le 1 220kV booster station ma le 1 i luga. - nofoaga autu mo le tausiga, o ia mea uma e tu latalata i le 220kV booster station. Ole malosi ole matagi fa'aitulagi e matua tele lava, ma o le savili savili ile maualuga ole 90m ile tele o eria e sili atu ile 7.0m/s. Ua fa'apipi'i e le fa'avae o le savili 294 wind turbines ma le malosi e tasi e 3.4MW, fa'atasi ai ma le eletise i luga ole laiga fa'aletausaga e 3,052.81GW.h ma le fa'atusa fa'aletausaga atoa o le itula e 3,054 itula.
Poloketi faavae malosi o le matagi Tongliao i totonu o Mongolia (10)nu2
  • Pe a faatusatusa i fale eletise e tutusa le malosi, o le faamaeaina o lenei faatoaga matagi e mafai ona faasaoina ai le 967,874.6 tone o le koale masani, faaitiitia le sulfur dioxide i le 7,227.64 tone, ma faaitiitia le nitrogen oxides i le 9,581.96 tone i le tausaga. O le fa'aosoina o le carbon dioxide na fa'aitiitia i le 2,583,093.90 tone, o le fa'auluina o le sua na fa'aitiitia i le 1,256.98 tone, ma le fa'aitiitia o le pefu i le 375,365.65 tone.