Leave Your Message
O a matou oloa faʻamalosia muamua e faʻaaogaina i le fausiaina o alalaupapa i luga o le Vaitafe o Ili

Tala Fou a le Kamupani

O a matou oloa faʻamalosia muamua e faʻaaogaina i le fausiaina o alalaupapa i luga o le Vaitafe o Ili

2023-12-04

O le Alalaupapa o le Vaitafe o Ili o se galuega tele ma faigata o le vaega felauaiga o le National Highway G218, faatasi ai ma le umi atoa o le 2360m, lea e patino i luga o le uaea e tasi, laina laina lua o le olo puupuu faaopoopo-tele alalaupapa uaea-nofo.

Talu mai le amataga o le fausiaina o le poloketi ia Aukuso 2021, ua tosina mai ai le mafaufau o tagata lautele. Faatasi ai ma le maualuga maualuga o le vevela o le 42.8 °C ma le maualuga aupito maualalo o le vevela o le -51.0 °C i tausaga taʻitasi, o le tau o loʻo mafanafana i le taimi nei i se vaitau lelei ina ia mafai ai e le au faufale o le poloketi ona gaosia ma fausia ina ia mautinoa e mafai ona faʻaogaina. tatala i feoaiga sologa lelei i le faaiuga o le tausaga.

O uaea-nofoa uaea e tasi-mata, lua-laina faatulagaina i luga o le vaeluaga tutotonu, ma le alalaupapa atoa faaaogaina le aofaiga o 4 × 8 paipa o uaea-nofo.

O le umi o le va i luga o le uaea-nofoa uaea e 5m, o le va o le laina lua laina faʻafefeteina e 1.0m, ma le va i luga o le olo e 1.2m.

O le auala taula o le uaea-nofo i luga o le olo faaaogaina le auala taula o le uamea manoa uaea-nofo i luga o le olo e ala i le paipa uamea fusi e ala i (nofoa uaea).

O le fausaga autu o le fa'aogaina lea o paipa u'amea fevaevaea'i fa'apipi'i u'amea, ma fusi ta'itasi o u'amea u'amea ma paipa u'amea vaeluaina e fetaui ta'itasi e ala i le olo uaea.

O le PE puipuia o le vaega faʻafesoʻotaʻi i le va o le uʻamea uʻamea ma le paipa uʻamea paipa e le manaʻomia ona paʻu, ma naʻo le uʻamea uʻamea PE i totonu o le lima o le nofoa nofoa o loʻo aveese ma sasaa i le epoxy mortar resistance block e puipuia ai le faʻasolosolo faʻasolosolo. o le u'amea uamea i lalo o le gaioiga o le malosi o le uaea le paleni.

O le uaea-nofoa ua faia i le epoxy sprayed uamea manoa, ma o le lautele o le tasi uamea manoa e 15.2mm. O le malosi masani o le uʻamea uʻamea o le fpk = 1860MPa, le modulus elastic: E = (1.95 ± 0.1) × 105 Mpa, ma le faʻatinoga o le uʻamea uʻamea e fetaui ma manaʻoga talafeagai o le "Filled Epoxy Coated Steel Stranded Cable for Bridges" (JT/T1063-2016).

O le taula o le uaea e faʻaaogaina se faʻaogaina o le taula faʻapipiʻi, ma o le uaea faʻapipiʻi, taula, ufiufi puipui, faʻapipiʻi faʻapipiʻi taula uʻamea maualuga ma vaega faʻaopoopo e tuʻuina atu.

O le faatinoga o le lima uaea HDPE talafeagai, faʻapotopotoga taula, nofoa nofoa uaea, fausia-i totonu o le teʻi absorber, uaea faʻapipiʻi ma mea anti-corrosion o le uaea ausia manaoga talafeagai o le "Faatumu Epoxy ua ufiufi uamea Stranded Cable mo Alalaupapa" (JT/ T 1063-2016).

O le uaea o loʻo nofo i luga o le uaea o loʻo faʻafefe ma taula i luga o le laʻau autu, lea e faʻapipiʻiina ai se poloka taula faʻataʻavalevale i le pito o le nofoa uaea i luga o le olo, ma le lokaina o le masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi e tatau ona faʻamaeʻaina i le alalaupapa. -fausia tulaga i le mamao e mafai ai.

Ae ui i lea, mafaufau i le malosi tensile le paleni o le uaea-nofo i le tulaga o le fausiaina, o le tulaga loka faapitoa e tatau ona fuafuaina e tusa ai ma le suʻega faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi ma le faʻatulagaina o le mataʻituina o le fausiaina o le uaea-nofo i le uaea slitter paipa i luga. le olo, ina ia aloese mai le see mafai ona see o le uaea-nofo i le nofoa nofoa o le olo ona o le eseesega i le malosi uaea.